Mitt intresse för fotografering har nog alltid funnits där. Men det tog fart på riktigt när jag köpte min första digitala systemkamera 2005. Det började som en hobby och passion. Nu är det ett yrke och en livsstil. Jag startade mitt företag anilssonphoto 2010.
Därefter öppnade jag min studio i Kinna centrum nov 2012.
Att fånga ögonblick som sedan blir fantastiska minnen är ju ett drömyrke! Att kunna glädja andra med mina bilder är den största drivkraften.
Jag försöker att vara bred i mitt skapande som fotograf.
Det gör också att jag ständigt utvecklas och inspireras. 
För mig är det viktigt att behålla bilderna naturliga. Jag har gått olika bildbehandlingskurser, fotokurser och workshops inom foto för att utvecklas. Jag har även godkänt Gesällbrev inom fotografi. För att bli en duktig fotograf så krävs det att man jobbar dagligen med bildbehandling/fotografering.Men också viktigt att man kan samarbeta med kunden och är lyhörd inför deras önskemål. Tillsammans skapar vi vackra minnen. Porträtt, Bröllop, barnfoto ligger mig varmt om hjärtat. Men även företagsfotograferingar får mig att utvecklas. //Annika

 

Avtal och bildrättigheter!
Bilder som publiceras här på hemsidan har kunden godkänt för publicering, Dessa bilder får INTE laddas ner och publiceras någon annanstans utan mitt godkännande.
Se lagen om upphovsrätt.